AZJP - AZ Jan Portaels

Seksuologie

Seksualiteit vormt een belangrijk onderdeel van het leven. Heel wat mensen ervaren soms moeilijkheden op vlak van seksbeleving. Soms gaan deze vanzelf over, maar af en toe duren ze langer waardoor seksbeleving een probleem wordt. Men ervaart zelf hinder of het leidt tot problemen in de relatie. Dan kan het helpen om er met een professionele hulpverlener over te praten.


Seksuologen

Sandra Van den Eynde - seksuoloog - maak een online afspraak

Sandra Van den Eynde consulteert tweewekelijks, op vrijdag in de Vrouwenkliniek van het AZJP. Men kan bij haar terecht voor individuele gesprekken en/of koppelgesprekken voor een brede waaier van seksuele problemen: verschil in zin, pijn bij het vrijen, opwindingsproblemen, seksualiteit tijdens en na de zwangerschap, erectiestoornissen, relatieproblemen, seksuele ontplooiing, seksualiteit en ziekten (vb. kanker, SOA). 

Barbara Van Campenhout - seksuoloog - maak een online afspraak

Barbara Van Campenhout consulteert op de afdeling oncologie. 'Seks is niet altijd een eerste bekommernis bij de diagnose van kanker. Echter kunnen heel wat seksuele problemen optreden tijdens en na een kankerbehandeling. Hier wordt bij stilgestaan en patiënten kunnen tijdens en na hun behandeling terecht voor vragen, zorgen en problemen omtrent seks.'


Afsprakendienst
U kunt ook telefonisch een afspraak maken via het nummer 02 - 257 5173.


In de kijker